Inspectoratul Școlar Cluj face un sondaj cu privire la posibilitatea susținerii tezelor și a simulării examenelor naționale

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a adresat o întrebare, printr-un mesaj online, despre “oportunitatea susținerii tezelor și a simulării examenelor naționale în acest an”, potrivit relatărilor mai multor părinți care au primit un formular de sondaj.

ISJ Cluj solicită părerea printr-un chestionar care va fi activ timp de o săptămână cu privire la desfășurarea activităților școlare ulterioare, copiilor, profesorilor, dar și părinților.

“Stimați colegi, elevi și părinți,
Vă rugăm să vă exprimați opinia privind oportunitatea susținerii tezelor și a simulării examenelor naționale în acest an școlar, accesând link-ul de mai jos:
https://forms.gle/oNEPsQBxdFQQ2Aed7

Chestionarul este activ până vineri, 6 noiembrie 2020, ora 13.00, iar în cuprinsul acestuia există două întrebări: “1. Școala dumneavoastră poate asigura mijloace tehnice de evaluare eficiente pentru toți elevii? 2. Considerați utilă organizarea unei simulări la materiile pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat?“

Participanții la sondaj sunt rugați să își manifeste răspunsul și a-l argumenta în scris.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău