Înmatriculările, radierea și obținerea autorizației provizorie de circulație a autovehiculelor vor fi simplificate, spune Marcel Vela

Ministrul de interne, Marcel Vela a declarat astăzi, 10 iulie, că va semna un ordin de ministru prin care înmatriculările, radierea și obținerea autorizației provizorie de circulație a autovehiculelor vor fi simplificate.

Vela a spus că „toți dealerii și producătorii, Dacia și Ford, vor avea posibilitatea să înmatriculeze direct, printr-un singur document, printr-un mandat pe care vânzătorul îl încheie cu cumpărătorul”.

Pe lângă această simplificare o să procedăm și la o descentralizare a serviciilor de obținere a permiselor de conducere și de înmatriculare. Acolo unde există distanțe mari între reședința de județ și cetățeni, am decis să facem un proiect să apropie acest serviciu de cetățeni.Sediul județean de la Deva să poată avea un punct de lucru și în Petroșani”, a adăugat ministrul de interne al României.

El a mai spus că ordinul simplifică și procedurile privind radierea, obținerea autorizației provizorie de circulație, obținerea unui duplicat al actului de înmatriculare, pot să obțină o autorizație pentru probe, pentru noile modele care se vor produce în viitor, care au nevoie de teste de încercări, notează G4Media.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii