Boc promite o baza sportivă pentru cluburile sportive din oraș

Antrenorul echipei de fotbal U Cluj declara că este nevoie de o bază sportivă pentru a putea face performanță. Primarul Emil Boc a dat asigurări că municipalitatea caută acum un teren pentru a amenaja această bază petru toate cluburile sportive din oraș.

”Dorim să continuăm crearea de infrastructură sportivă pentru performanță. Avem în analiză pe baza propunerii lui Ovidiu Sabău să creăm o bază sportivă de performanță, alta decât baza sportivă din Gheorgheni care este destinată publicului larg. Încercăm să găsim o locație pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca, dacă nu împreună cu cei de la Consiliul județean în afara Clujului. Autoritățile locale trebuie să asigure baza materială și infrastructura, iar apoi mediul privat să susțină activitățile sportive pentru a avea performanță de cel mai înalt nivel. Această bază ar urma să fie utilizată de cluburile sportive de performanță din Cluj-Napoca. Clujul poate să fie un model în ceea ce privește infrastructura sportivă”, a declarat Boc.

În ceea ce privește bazele sportive pentru publicul larg, Boc promite că acestea vor fi amenajate și în alte cartiere în măsura în care se vor identifica terenuri.

”Dorim să extindem bazele sportive după modelul celei din Gheorgheni și în alte cartiere. Din nefericire suprafețele de teren trebuie completate. Din nefericire foarte multe suprafețe sunt revendicate, sau în proces de revendicare, dar sperăm să putem oferi în viitorul apropiat o soluție pentru o bază sportivă de performanță”, a declarat Boc.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii