DOCUMENT Arafat atacă dur postul România TV după ce pseudo-jurnaliștii televiziunii au scris că secretarul de stat ar fi implicat într-un dosar DNA

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor de Interne, Raed Arafat, a spus adevărul cu privire la mai multe acuzații pe care postul de televiziune România TV i le-a adus mișelește. Televiziunea a scris că are informații „pe surse” care ar confirma că numele lui Arafat apare într-un dosar DNA. Documentul aici.

”Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania TV, prin care, pe baza unor informatii care ar fi date pe surse, numele meu ar aparea in dosare de coruptie înstrumentate de DNA, am inaintat saptamana trecuta Directiei Nationale Anticoruptie o adresa in vederea stabilirii dacă mă aflu in calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar penal aflat pe rolul institutiei amintite anterior. Astazi, in urma raspunsului DNA, pe care il atasez mai jos, se constata clar ca numele meu NU apare asociat vreunei calitati de suspect sau inculpat in cauzele penale instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie. Doresc sa multumesc celorlalti reprezentanti media care nu au preluat aceste informatii neprobate, neadevarate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publica”, scrie Arafat pe Facebook.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii