Medic Cluj: „Să spui că nu există acest coronavirus e ca și cum ai nega existența cancerului"

A fost creat ghidul pacientului COVID. Acesta răspunde la orice fel de întrebare legată de pandemie

Ghidul de informare și prevenție a infectării cu SARS-CoV-2, lansat de Prefectura Cluj, explică ce trebuie să facem dacă avem simptome de boală sau am fost în contact cu o persoană infectată.

 

„Documentul cuprinde răspunsuri la întrebări posibile și oferă informații avizate de specialiști, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, dar și al celor care răspund la întrebările acestora, oferind explicații, recomandări și măsuri medicale.

 

Acest material a fost realizat de către Instituția Prefectului-Județul Cluj, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Casa de Asigurări de Sănătate Cluj, Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, Spitalul Clinic Județean Cluj, Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, Asociația Medicilor de Familie Cluj, cu suport din partea Colegiului Farmaciștilor, Universității de Medicină și Farmacie Cluj și al organizațiilor neguvernamentale de profil.”, transmite Prefectura Cluj.

 

Ghidul poate fi consultat aici: https://cj.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/37/2020/11/Ghid-de-informare-si-de-preventie-a-infectarii-cu-noul-coronavirus-covid-19.pdf

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii