Sunteti aici:StiriVicențiu Știr finanțează echipa de fotbal Minerul Ocna Dej

Vicențiu Știr finanțează echipa de fotbal Minerul Ocna Dej

Publicat in data

Echipa din Liga V Minerul Ocna Dej are un nou finanțator. Echipa dejeană va fi susținută financiar de omul de afaceri Vicențiu Știr.

Omul de afaceri dejean, Vicențiu Știr a decis să se implice în susținerea sportului local, astfel că prin firma sa, Vicențiu Serv va oferi sprijin financiar echipei locale, Minerul Ocna Dej.

”Ma bucur că după mult timp am reușit sa preiau echipa de fotbal Minerul Ocna Dej ,devenind sponsor oficial al echipei de fotbal, bucuria ocnenilor mei. Împreună cu angajatii Salinei, reprezentați de Sindicatul Liber, sunt convins că echipa va ajunge acolo unde îi este locul. Le multumesc celor care au fost alături de mine si și-au dat acceptul. Vreau ca aceasta echipă sa ne unească pe toți ocnenii asa cum eram odată”, a declarat Vicențiu Știr.

Vicențiu Știr are planuri mari cu echipa de suflet a locuitorilor din zona Ocna Dej. Își dorește ca în viitor, prin îmbunătățirea condițiilor de la echipă, aceasta să promoveze într-o ligă superioară. Noul finanțator se va asigura că jucătorii au toate condiţiile necesare pentru a evolua cât mai bine. Pentru a-și atinge obiectivul promovării, Vicențiu Știr va oferi chiar și prime de joc. De asemenea, Vicențiu Știr își dorește astfel să încurajeze tinerii din Ocna care doresc să joace fotbal.

minerul-ocna-dej

Echipa Minerul Ocna Dej s-a înfiinţat în anul 1947 în urmă unor discuţii între muncitorii din Întreprinderea Salina Ocna Dej, referitoare la fotbal. Echipa a început de jos, jucând în campionatul municipal şi apoi în liga 4. În anul 1998 a promovat în liga 3 pentru doar 2 sezoane, revenind apoi în liga 4. Sezonul 1998-1999 şi 1999-2000 a fost de altfel, perioada cea mai de succes a echipei. În acest moment echipa evoluează în Campionatul Judeţean ( Liga a V-a ), Zona Dej şi ocupă poziţia 8 cu doar 3 puncte. Prin venirea noului finanţator, echipa primeşte însă un suflu proaspăt şi poate să aibă evoluţii mai bune şi să termine sus în clasament la sfârşitul campionatului. În sezonul trecut, echipa dejeana a încheiat campionatul pe locul 5.

Vicențiu Știr este prim-vicepresedinte ALDE Cluj și co-președinte ALDE Dej și este ASOCIAT UNIC AL SC VICENTIU SERV DEJ SI ASOCIAT MAJORITAR LA SC VICENTIU SERV LOGISTIC SRL.

 

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...