Un bărbat din Florești a fost snopit în bătaie pentru un loc de parcare

Un bărbat din comuna Florești a fost snopit în bătaie de către un vecin, după un scandal iscat pentru un loc de parcare.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute pe strada Eroilor, din comuna Florești, când Olimpiu Pop nu și-a putut parca mașina din cauza autoturismului de serviciu al vecinului său.

„I-am mai atras atenția și cu altă ocazie, dar dânsul nu a ținut niciodată cont de rugămințile mele. Acum, și-a parcat din nou mașina de serviciu într-un mod în care m-a incomodat, culmea, mașina persoanală fiindu-i parcată pe locul său obișnuit. Supărat că i-am spus că voi anunța poliția, acesta mi-a tras un pumn atât de tare în figura, cu un box sau nu știu cu ce, încât am cazut inconștient la pământ”, ne-a declarat Olimpiu Pop.

Bărbatul a primit ajutor de la un echipaj SMURD sosit la fața locului.

Aflat la IML Cluj în această dimineață, acesta ne-a mai dezvăluit o anomalie care persistă în comuna Florești, legată de parcările din zona blocurilor nou construite: „În Florești, constructorii le-au vândut fără CF, lăsând astfel la latitudinea proprietarilor cum să-și împartă locurile de parcare. Astfel, acolo, regula este a primului venit, iscându-se mereu situații conflictuale”.

Medicii legiști i-au eliberat bărbatului un certificat prin care se atestă că are nevoie de tratament medical timp de 11-12 zile, pe care-l va atașa plângerii penale pe care o va face împotriva vecinului agresor.

Sorin Grecu

1 comentariu