Enterocolita ar putea amâna meciul U Cluj cu Metaloglobus. 12 fotbaliști sunt bolnavi

Situație fără precedent la Universitatea Cluj: 12 jucători au toxinfecție alimentară, enterocolita a pus „la pământ” echipa antrenorului Cristian Dulca.

„Suntem urmăriți de ghinion, am fotbaliști bolnavi, au fost la spitale, la clinici, au toxinfecție alimentară. De asemenea, vreau să informez că am decis să rămân la echipă, să continui acum când e greu. Posibil să cerem amânarea meciului cu Metaloglobus București. Vreau să spun că avem nevoie de sprijinul fanilor, a tuturor celor care pot ajuta pe ”U”, a declarat antrenorul Cristian Dulca reporterului Sportul Clujean. Medicul echipei, doctorul Dragoș Vălean, se află acum în concediu în străinătate.

Nu doar enterocolita pune probleme „U” Cluj. Înainte de meciul cu Metaloglobus, atacantul Dorin Goga era și el indisponibil, fiind accidentat.

Universitatea se află pe locul 17 în clasamentul Ligii a 2-a, cu o victorie și trei înfrângeri în patru etape, iar următorul meci e cu Metaloglobus în deplasare, sâmbătă, și apoi cu UTA Arad „acasă” la… Târgu Mureș.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles