Dan Petrescu va primi un milion de euro, dacă va califica echipa în grupele Ligii Campionilor

Dan Petrescu va primi un milion de euro, dacă va califica echipa în grupele Ligii Campionilor, scrie digisport.ro. Este promisiunea președintelui CFR Cluj, Ion Varga, care a pus la bătaie pentru această țintă 3 milioane de euro.

Cine ar mai putea beneficia de prime, în cazul calificării, și în ce cuantum? În primul rând, fiecare jucător titular de pe teren, care ar putea să-și îmbogățească pușculița cu câte 75.000 de euro de căciulă! – mai scrie sursa citată.

Nu e o „cheltuială” deloc mare, dacă ne gândim că CFR Cluj ar avea de încasa 20 de milioane de euro, în caz de calificare, după dubla cu Slavia Praga. Sunt clujenii capabili de o asemenea performanță? Răspunsul ni-l dă chiar antrenorul Dan Petrescu, care a declarat că și-a fixat două obiective, în acest sezon fotbalistic:

„Nu aş spune că aş da campionatul pentru o calificare în grupele Champions League. Îmi doresc şi campionatul şi grupele. Slavia e o echipă puternică, peste noi. Dar noi ne-am autodepăşit în trei duble, trebuie să mai facem încă o dată asta”

Dan Petrescu

Dan Petrescu va primi un milion de euro, dacă va califica echipa în grupele Ligii Campionilor

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles