Cluj: Baracca, Engels, Hanul Dacilor și Boema închise de OPC

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Cluj au închis azi, temporar, alte patru restaurante după ce au fost descoperite în urma unor controale mai multe probleme.

Au fost închise temporar Baracca – zona bar, Engels din Piața Engels – bar față și bloc alimentar subsol, Hanul Dacilor – bar și restaurant Boema – bar și bloc alimentar, urmând să fie redeschise pe măsura îndeplinirii măsurilor dispuse cu ocazia controalelor.

”Comisarii CJPC Cluj au continuat acțiunile de verificare a unităților de alimentație publică, fiind identificate mai multe deficiențe, printre care produse și preparate cu data limită de consum și data durabilității minimale depășite cu una până la 15 zile, produse depozitate necorespunzător sau la care a fost schimbată starea termică, produse fără elemente de identificare/ caracterizare. Luni au fost verificați 9 operatori economici, la 4 fiind dispusă măsura opririi temporare a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor aferente blocului alimentar și zonei bar”, au spus comisarii de la Protecția Consumatorilor Cluj.

Sancțiunile aferente fiecărui operator economic sunt între 30.000 și 80.000 de lei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare