Parchetul Înaltei Curţi de Justiţie a preluat ancheta privind accidentul în care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) a dispus, luni, preluarea cauzei privind accidentul rutier în care ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Potrivit unui comunicat de presă al PÎCCJ, dosarul a fost înregistrat inițial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Conform comunicatului, în cauză s-a dispus efectuarea necropsiei, urmând a se dispune totodată și efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii și a împrejurărilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat și transportat la sediul organelor de poliție în vederea efectuării de cercetări.

“Din primele verificări și acte efectuate a rezultat că, la data de 22 mai 2016, ora 18,30, în timp ce conducea un autoturism marca Opel din direcția Corbeanca către Buftea, conducătorul auto a ieșit în afara carosabilului, izbindu-se violent de copacii de pe marginea drumului. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto”, se mai arată în comunicatul PÎCCJ.

Polițiști și experți ai Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea unui procuror, continuă, luni, cercetarea la fața locului.

sursa: Agerpres

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii