Material lemnos, consifscat de polițiștii clujeni

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale din domeniul depozitării, prelucrării şi comercializării de material lemnos.

În perioada 22.08– 23.08.2016, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul combaterea delictelor silvice, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au desfăşurat activităţi pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Astfel, au fost efectuate controale la două societăţi comerciale de profil, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale și confiscați peste 20 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 2.700 lei.

La data de 22.08.2016 a fost efectuat un control de specialitate la o societate comercială cu sediul în comuna Mărgău, județul Cluj, care are ca obiect de activitate exploatarea, debitarea şi comercializarea de material lemnos.

Cu ocazia controlului efectuat, s-a constatat faptul că operatorul economic a vândut 12,50 metri cubi lemn rotund răşinoase, fără avize de însoţire.

Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor legale în vigoare, lemnul, în valoare de aproape 2.000 de lei, fiind confiscat valoric.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii