Marile branduri ale industriei IT discută tema comerțului online, la Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Conferința de la cea de-a treia ediție a evenimentului MeetMagneto România şi-a propus anul acesta să devină un vector în  dezvoltarea comerțului digital şi a celei mai populare platforme online din domeniu, Magento.

Invitații de pe scenă vor reprezenta unele dintre cele mai importante branduri din IT-ul românesc, cum ar fi Microsoft, Google, Banca Transilvania, Evozon și Blugento.

Reprezentanții companiei Magento, profesioniști tehnici supranumiți și Magento Masters, vor aduce în centrul atenției cele mai noi informații și tehnologii în dezvoltarea magazinelor online prin intermediul celei mai populare platforme de eCommerce.

Meet Magento România este un eveniment organizat de agenția clujeană MindMagnet, cu suportul Asociației Meet Magento. Ediția de anul acesta se va desfășura în 28 – 29 octombrie la Grand Hotel Napoca, în Cluj Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 450 de participanţi dornici să învețe lucruri noi, pentru a prospera pe piața comerțului online din România.

Participanții vor avea și anul acesta parte de un after-party tematic, ce va avea loc la Euphoria Music Hall, în incinta fabricii de bere Ursus.

Biletele pot fi achiziționate online de pe ro.meet-magento.com/shop. În prețul biletului, participanții primesc acces la ambele zile ale evenimentului, o masă caldă, snackuri în pauzele de cafea, acces la after-party și alte beneficii surpriză.

Sponsorii principali ai evenimentului sunt Microsoft, Evozon, Optaros, Blugento și MindMagnet.

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău