program

Program de „digitalizare” pentru vârstnicii Clujului

Program de „digitalizare” pentru vârstnicii Clujului. Peste 150 de persoane de vârsta a treia ar putea intra în programul de dezvoltare a abilităților digitale pe care Primăria Cluj Napoca îl organizează până la finele acestui an.

Sub titulatura „Seniorii digitali”, cursurile sunt menite să îi ajute pe aceștia să socializeze în mediul online și să reușească să țină legătura cu membrii familiei sau prietenii stabiliți în străinătate, spune Ioana Rusu, partener educațjonal al proiectului, citată de Radio România Antena Satelor. „După ce învaţă să comunice online cât mai uşor, îi ajutăm să înveţe cum să plătească facturile şi toate taxele online, cât mai uşor, pentru că adesea trebuie să meargă mult pe jos, să stea în soare şi atunci îi ajutăm să nu mai facă lucrurile acestea”.

Din sursa citată aflăm și poziția managerului proiectului „Seniorii Digitali”, Loredana Miclăuş, de la IT Cluster, ne spune unde se derulează cursurile: „Cursurile se desfăşoară la cele două centre de zi pentru vârstnici din Cluj-Napoca, Centrul nr. 1 situat pe strada Ştefan Octavian Iosif şi Centrul nr. 2 de pe strada Decebal. Astfel, toate persoanele care doresc să se înscrie la cursuri, trebuie să se adreseze celor două centre, precum şi în cadrul cluburilor din cartiere”.

Program de „digitalizare” pentru vârstnicii Clujului.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare