Percheziții la hoți de lemne din Valea Ierii și Gilău

Ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție — Centrul Operațional 3 Cluj-Napoca și Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Cluj, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul formațiunilor silvice și de ordine publică ale I.P.J. Cluj și specialiști de la Garda Forestieră Cluj, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în baza ordonanțelor de delegare, au adus la îndeplinire activitatea de constatare în flagrant a infracțiunii de furt de arbori.

Cu această ocazie, două persoane fără calitate specială au fost surprinse în timp ce transportau o cantitate de material lemnos fără acte justificative.

Ca urmare a acestei situații, în cursul zilei de astăzi, ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. din cadrul a 6 servicii județene anticorupție (Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Bistrița-Năsăud și Bihor), cu sprijinul I.P.J. Cluj și Garda Forestieră Cluj, au adus la îndeplinire 11 mandate de percheziție domiciliară și asupra unor gatere de pe raza comunelor Valea Ierii și Gilău, județul Cluj.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu de către funcționari ai unor instituții publice, precum și tăiere fără drept de arbori și furt de arbori de către funcționari publici și cetățeni.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii