Programare exclusiv online pentru eliberarea numerelor roșii

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Începând de vineri, 7 iulie 2017, Instituţia Prefectului Cluj pune la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice, prin Serviciul Permise şi Înmatricularea Vehiculelor, un ghişeu exclusiv pentru depunerea actelor de înmatriculare provizorie a vehiculelor (numere roşii) cu programare online, prima zi disponibilă fiind 10 iulie a.c.

Citeste si: Sarea reduce stresul si anxietatea. 5 beneficii mai putin cunoscute

Cei care s-au programat până în prezent pentru această operaţiune la celelalte 4 ghişee funcţionale, pentru scurtarea timpului de aşteptare se pot reînscrie la noul ghişeu specializat în numere roşii.

Noul ghişeu (Ghişeu nr 5) va fi evidenţiat în mod distinct pe site ul , pentru programare fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu. După introducerea datelor,  solicitantul va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care a fost planificat.

La data programării cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatricularea a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea îşi pierde valabilitatea.

De asemenea, începând de luni, 10 iulie a.c. programul ghişeului eliberare documente va fi următorul:

  • Luni, marţi, miercuri, vineri – 8:30 – 15.30
  • Joi – 13.30 – 19.00

Ultimile articole

Articole populare

2 COMENTARII

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău