fetiță de 11 ani

Fetiță de 11 ani, răpită și ucisă pe când se întorcea de la școală; agresorul e posibil să fie un olandez

O fetiță de 11 ani a fost răpită vineri, pe când se întorcea de la școală, și ucisă de un dezaxat, posibil un cetățean străin, spun surse din cadrul anchetei.

Vineri, 20 septembrie, în satul Produlești din Dâmbovița, la orele 17:15, pe când revenea de la școală pe drumul obișnuit, fetița a fost răpită de un bărbat care se deplasa cu un automobil chiar la 300 metri distanță de locuința părintească. Văzând că nu mai ajunge acasă, rudele fetiței au anunțat poliția și în weekend s-a acționat la căutarea ei cu un efectiv de aproximativ 200 de persoane, oameni ai legii și voluntari. În operațiunea de căutare au fost folosiți și câini dresați, dar și drone și chiar și un elicopter. În cele din urmă, fetița a fost descoperită duminică, pe un câmp din apropierea satului.

Conform rezultatelor cercetărilor, două aspecte au putut fi relevate referitor la ultima oră de viață trăită de această fetiță de 11 ani: 1) că fetița apare pe camerele de supraveghere din localitate atât la plecarea de la școală, cât și la 350 m de locuință; 2) că a decedat cu puțin înainte de ora 18, vineri – deci la momentul declarării dispariției ei și dispunerii cercetării era deja moartă.

De asemenea, polițiștii au descoperit abandonată și mașina cu care a fost, probabil, efectuată răpirea și transportul fetiței în apropierea câmpului unde a fost abandonată, respectiv un automobil închiriat de un cetățean străin, după toate sursele, un olandez, despre care însă  nu se știe, deocamdată, dacă mai este în țară.

Conform primelor observații ale legiștilor, fetița prezenta urme de violență pe trup. Ancheta continuă, pe lângă parchetul Dâmbovița.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare