Festivalul de Film Rusesc „Seri în Moscova”- o altă față a Rusiei

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Asociația VOSTOK Group, împreună cu partenerii, organizează Festivalul de Film Rusesc „Seri în Moscova”, festival ce se va desfășura în intervalul 15-19 noiembrie 2017 la Cinema Victoria, Cluj-Napoca.

            Festivalul se organizează cu scopul de a promova cultura, arta și istoria Federației Ruse, una dintre țările privite cu scepticism de majoritatea populației, prin oferirea publicului larg accesul la materiale specifice.

            „Pentru noi a fost o adevărată provocare să realizăm acest festival, nici unul dintre organizatori neavând experință în aceasta arie. Desigur că nu totul a mers ușor și, deloc surprinzător, au apărut situații mai dificile, dar mobilizarea noastră în situațiile critice a fost vitală pentru continuarea acestui eveniment. Cu toții am învățat câte ceva din ceea ce am făcut și suntem siguri că vom mai folosi noile informații și abilități în următoarele noastre activități și nu numai. De asemenea, nu ne-am fi descurcat fără oamenii care ne-au fost alături, de aceea doresc să aduc mulțumiri partenerilor noștri pentru încrederea și susținerea pe care ne-au acordat-o, dar mai ales pentru contribuția propriu-zisă la realizarea acestui festival”, a declarat Vlad Crișan, președintele asociației VOSTOK Group.

            Asociația VOSTOK Group este un ONG care dorește să promoveze arta, cultura, știința țărilor estice, să impulsioneze și să susțină educația și performanța intelectuală și artistică, prin organizarea de evenimente cultural-sociale, în scop de donații sau în scop informațional.

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău