Mituri sexuale spulberate – ce spune medicul despre lungimea organului masculin

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Mituri sexuale – ce spune medicul: Mărimea penisului masculilor a constituit, dintotdeauna, subiect de glume sau motiv de invidie. Surprinzător, bărbații cu penisul mare sunt… ciuca bătăilor. Probabil pentru a-şi alina frustrările, masculii mai puţin dotaţi au lansat un mit: bărbaţii cu penis mare cad din picioare când au erecţie. Sexologii consultaţi susţin că această teorie este o legendă şi ne dau şi argumente în acest sens.

Majoritatea masculilor au coşmaruri numai la ideea că s-ar putea face de ruşine în faţa parteneri ratând o…erecţie. Mai mult, încă din adolescenţă, foarte mulţi stau cu rigla în mână măsurându-şi din când în când penisul. Specialiştii susţin, însă, că mărimea este cel mai puţin important „ingredient” al unui act sexual reuşit.

Fondatorul Catedrei de Sexologie Clinică, conf. Dr. Vasile Nițescu, dărâmă un mit

Mituri sexuale – ce spune medicul: Grosimea, mai importantă

Să vedem însă ce spun sexologii despre… bărbații cu penisul mare și miturile în această privință.

……………

Citește mai departe opinia sexologului conf. univ. dr. Vasile Nițescu, în privința lungimii organului masculin, și află care este sfatul medicului

Citește și Îmbunătățirea funcției sexuale prin dieta vegetariană

Îmbunătățirea funcției sexuale prin dieta vegetariană pare să fie trendul deceniului – câtă vreme regizorul cotat pe locul 4 într-un clasament al celor mai bine vândute filme din istoria cinematografiei s-a obosit să demonstreze asta într-un documentar. James Cameron, regizorul și producătorul canadian care ne-a dat „Avatar”, „Titanic” și „Terminator” – două din trei, filme de Oscar – declara, la lansarea documentarului „The Game Changers”, că vrea să arunce Viagra în derizoriu, pledând pentru o alimentație bazată pe legume și fructe ca factor determinant în îmbunătățirea funcției sexuale. Acesta este unul dintre beneficiile dietei vegane, clamat adesea de cei care au renunțat la alimentația ovo-lacto-carnivoră. Dar cât adevăr stă în aceste afirmații?

Află mai mult despre acest subiect citind continuarea aici

Ultimile articole

Articole populare