Cluj Napoca, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi online de mâncare

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Cluj Napoca, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi online de mâncare. Clujenii sunt oameni grăbiți, care nu mai au timp să gătească în familie. Cel puțin asta reiese dintr-o analiză făcută de o platformă online de comenzi pentru mâncare. În topul orașelor cu cele mai multe comenzi online de mâncare, Cluj Napoca ocupă locul 2 pe podium, Bucureștiul fiind pe locul 1 și Timișoara pe locul 2.

Ar putea fi o informație de aplaudat, dacă nu ar fi de deplâns faptul că clujenii renunță tot mai ușor la rețetele și stilul de viață/hrană al părinților și bunicilor lor, adoptând un mod de a trăi… metropolitan.

Conform datelor centralizate de platforma foodpanda și remise presei printr-un comunicat, cele mai comandate preparate pe platforma foodpanda, în primul semestru al anului 2019, au fost preponderent din bucătăria internaţională, iar în topul preferinţelor românilor primele cinci locuri sunt ocupate de burgeri, ciorba de văcuţă, pizza, pacheţelele de primăvară şi plăcinta de vişine.

Cluj Napoca – record: cea mai mare comandă de mâncare: 1.350 lei

În ceea ce priveşte cea mai mare comandă din perioadă analizată, aceasta a fost efectuată în Cluj-Napoca, în valoare de 1.349,5 lei, şi a inclus 13 meniuri Pizza 2+2 Gratis XL.

La nivelul primelor şase luni ale anului, foodpanda.ro a continuat planul de dezvoltare la nivel naţional, prin extinderea operaţiunilor în oraşele Ploieşti, Craiova, Târgu Mureş şi Baia Mare.

În acest context, în primele trei luni ale anului 2019, numărul restaurantelor noi listate pe platformă a crescut, în medie, cu peste 132%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2018. Numai în luna iunie, numărul restaurantelor este cu aproape 50% mai mare faţă de începutul anului, precizează sursa citată.

La capitolul modalităţi de plată preferate de către clienţii foodpanda în prima parte a anului, 77% dintre aceştia au ales să plătească cash, iar restul de 23% au achitat comenzile online.

Pe parcursul primului semestru, în medie aproximativ trei sferturi (75%) dintre comenzi au fost plasate online, în creştere cu 12% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Ultimile articole

Articole populare