Parkingul Negoiu va fi finalizat în acest an

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Parkingul Negoiu va fi în sfârșit finalizat, cu o întârziere de doi ani. Primarul Emil Boc a anunțat că parkingul va fi terminat în acest an.

”La sfârșitul acestui an vom avea finalizat parkingul Negoiu, un parking important care vine să răspundă nevoii de locuri de parcare. Acest parking trebuia sa fie gata in august 2015, dar datorita problemelor de insolvență ale firmei, nu a fost terminat la timp. E vorba de un parking cu 376 de locuri, atât de necesare Mănășturului”, a declarat primarul Emil Boc.

Inițial, primarul a anunțat că parkingul va fi finalizat la sfârșitul anului 2016, însă lucrarea s-a prelungit din nou. Primarul a refuzat să rezilieze contractul cu firma care se ocupă de construcția parkingului deoarece a considerat că o nouă licitație ar prelungi și mai mult termenul de finalizare.

”O noua licitatie ar prelungi semnificativ finalizarea lucrarilor, de aceea optez in primul rand pentru varianta finalizarii lui cu firma de constructii actuala, pana la data de 31 decembrie a.c. Totusi, daca graficul saptamanal si lunar prezentat de firma de constructii nu va fi respectat, voi proceda la rezilierea contractului, cu toate consecintele legate de intarzierea finalizarii acestuia”, a declara primarul Emil Boc.

În ciuda acestei promisiuni contractul nu a fost reziliat, chiar dacă termenul a fost depășit cu un an.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău