Lăpușan și Tișe, dispută pe tema drumurilor județene

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, și consilierul județean PSD, Remus Lăpușan au o dispută privind asfaltarea drumului Fundătura-Cornești.

PSD Cluj anunța într-un comunicat de presă faptul că Alin Tișe dezinformează clujenii despre starea precară a drumurilor județene.  Într-o informare de presă, prin care urmărește informarea opiniei publice, Alin Păunel Tișe anunță că s-au turnat două straturi de asfalt pe drumul Judetean 109 B Fundătura – Cornesti între km 0 si 17, Remus Lăpușan,  aifirmând că realitatea din teren e cu totul alta.

„Îl invitam pe dl. Alin Tișe să nu mai facă administrație din birou și să se deplaseze în teren pentru a vedea cum arată drumurile județene la fața locului. De asemenea, îl informăm că în perioada guvernării PSD pentru drumul județean 107 B Fundătura Cornesti, guvernul PSD a alocat suma de 7,7 milioane lei, sumă necesară pentru ca acest drum județean să fie modernizat între km 0 si 17, însă liberalii din Consiliul Județean Cluj nici măcar cu finanțarea asigurată nu au reușit să finalizeze acest drum. Era suficient doar să deconteze lucrările la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice finanțarea fiind asigurată. În acest context îl invităm pe dl. Alin Tișe să nu ascundă incompetența PNL prin informări de presă trase la indigo” a declarat consilierul județean, Remus Lapușan.

În replică, Ali Tișe i-a acuzat pe cei din PSD de ipocrizie.

”P.S.D. Cluj nu renunţă la ipocrizie şi vorbărie ieftină. Este ceea ce ştiu să facă. Când P.S.D. mă critică înseamnă că sunt pe drumul cel bun şi că fac ceea ce trebuie pentru clujeni. Lucrurile bune îi deranjează pentru că ei doresc să nu fac nimic. Vestea proastă pentru ei este că e doar începutul. Vom asfalta zi de zi până când clujenii vor avea drumuri normale, nu dezastruoase cum le-au lăsat cei de la P.S.D”, a declarat Alin Tișe

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii