Încă 4 kilometri de drum asfaltaţi pe DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii

În cadrul programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene derulat de Consiliul Judeţean Cluj, pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii s-a finalizat asfaltarea unui sector de drum în lungime de 4 kilometri.

Asfaltarea survine lucrărilor de tratament bituminos dublu deja încheiate pe un sector cu o lungime totală de 6 kilometri. Decizia de înlocuire a acestor lucrări cu cele de asfaltare, superioare calitativ şi ca durabilitate, a fost luată de Consiliul Judeţean Cluj din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în această perioadă în zona de munte, temperaturi care împiedică executarea în condiţii optime a lucrărilor de tratament dublu bituminos.

Mă bucur să îi pot asigura pe toţi iubitorii muntelui şi ai sporturilor de iarnă care vor opta pentru staţiunea Băişoara că drumul lor spre zăpadă, spre ski şi, în general, spre distracţie, va fi în acest an unul infinit mai comod, condiţiile de trafic de pe acest drum fiind net superioare celor din anii precedenţi” a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Programul de lucrări pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii vizează un sector de drum în lungime totală de 18,7 kilometri, de la kilometrul 47+350 până la kilometrul 28+650, dintre care 10 kilometri au fost deja finalizaţi. În ceea ce priveşte restul sectorului de drum, lucrările vor continua exclusiv în condiţii meteorologice favorabile, sub supravegherea directă a reprezentanţilor Consiliului Judeţean Cluj şi a diriginţilor de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii