Clujenii se plâng de lucrări prost făcute pe strada Corneliu Coposu

Clujenii sunt foarte nemulțumiți de calitatea lucrărilor efectuate pentru modernizarea străzii Corneliu Coposu. Aceștia reclamă lucrări de proastă calitate, asfalt care deja se degradează și canale ce reprezintă în continuare un pericol. Practic condițiile de deplasare nu sunt cu mul îmbunătățite față de perioada dinainte de modernizare, potrivit șoferilor.

”Locuind pe Calea Baciului am văzut cu bucurie că încep lucrările pe strada Corneliu Coposu, dar acum sunt profund dezamăgit și dezgustat de cum au decurs lucrările precum şi de calitatea lor. Am sperat că lucrarea nu o să fie recepţionată şi o să oblige firma executantă să-şi remedieze prostiile (asfalt foarte denivelat, cămine carosabile sub nivelul asfaltului). Nu pot să-mi imaginez cum în anul 2016 cu tehnologia de care se dispune se pot face lucrări de o asemenea proastă calitate. Am văzut că utilaje performante aveau, atunci este lipsă de interes sau proastă pregătire” potrivit unui clujean

”Am aşteptat ani de zile să se repare şi strada Corneliu Coposu mai ales canalele de pe carosabil. Am fost foarte încântat când am observat că încep lucrările de reparaţie a acestei străzi. Dar surpriză: o echipa de novici au reuşit după luni de bulversare a traficului să nu aducă aproape nici o îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie. Asfaltul este foarte denivelat iar canalele surpriză mare sunt aproape la fel de prost aranjate faţă de asfalt că înainte de reabilitare. Nu credeam că pe o arteră principala a oraşului se poate lucra în aşa hal”, semnalizează un alt clujean.

Clujenii vor remedierea lucrărilor

Clujenii solicită o remediere a acestor lucrări și sancționarea societății care a făcut această lucrare de mântuială. După 20 de ani de ani de așteptare, au fost demarate lucrări de modernizare a străzii Corneliu Coposu, însă clujenii sunt foarte nemulțumiți de calitatea lucrărilor.

”În ultimii ani s-au reabilitat intrările în oraş şi anume Calea Turzii, Traian Vuia, dar lucrările de pe Corneliu Coposu sunt jalnice. Şi brambureală continuă în ritm de melc la intrările în curţi şi intersecţiile cu străzile laterale unde mai mult se stă decât se lucrează. Am fost blocaţi zile integi în curţi de aceşti incompetenţi şi obraznici care nici măcar nu s-au sinchisit să anunţe să scoatem maşinile din curţi. Domnilor de la primărie ieşiţi pe teren şi vedeţi dacă găsiţi o bucată de 100 m finalizată sau fără defecţiuni. Dacă nu se iau măsuri de remediere a lucrărilor mai puneţi o pată neagră pe obrazul oraşului nostru” solicită un clujean.

”Având în vedere modul total haotic şi grotesc de lucru de pe strada Corneliu Coposu vă întreb când o să reveniți pentru reparații? Intersecţiile cu străzile laterale de pe care sare asfaltul, gropitele care au apărut şi mai apar şi nu în ultimul rând capacele de canal care sunt un monument de incompetenţă” potrivit unul alt clujean.

”Capacele sunt made în China calitatea lucrărilor se încadrează, astfel firma executantă are asigurată continuitatea abonamentului la banii clujenilor. Păcat că aceste aspecte sunt total ignorate de către cei care fac recepţia lucrării ,este foarte normal din punctul lor de vedere deoarece o fac tot pe banii noştri, aceasta este una dintre cauzele lucrărilor deplorabile în oraş” este concluzia tristă a unui clujean.

Singurul răspuns venit din partea Primăriei a fost că RADP va interveni pentru remedierea deficienţelor constatate.

Strada Corneliu Coposu, cu o lungime de 1.7km, fiind artera principala de intrare in municipiu dinspre Zalau. Potrivit primarului, ultima modernizare integrală a străzii a avut loc in 1996. Lucrările de modernizare au fost executate de RADP, regia aflată în subordinea Primăriei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii