alin tise banner

Tânăr de 26 de ani găsit spânzurat în Pădurea Baciu. Bărbatul și-a luat viața după o ceartă cu iubita sa

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Cluj-Napoca a fost găsit, ieri, spânzurat în Pădurea Baciu, pe o deviație a drumului spre localitatea Popești.

Potrivit părinților, Tasnadi Zoltan a fost ieri în vizită la iubita lui, unde a avut loc o ceartă între cei doi. Este ultimul lucru pe care-l știu despre băiat.

“De atunci n-am mai auzit nimic despre el, nu a mai ajuns acasă. Zilele trecute, Zoli era foarte supărat și mi-a spus că nu-l mai iubește nimeni pe lumea asta”, ne-a spus șocată mama băiatului.

Bărbatul lucra la o brutărie din Cluj-Napoca, iar vestea morții sale a căzut ca un traznet în rândul familiei, a prietenilor și a cunoscuților săi.

“Poliția a fost sesizată ieri, în jurul orei 12, cu orivire la faptul că un tânăr a fost găsit decedat în Pădurea Baciu. În urma unei examinări sumare, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de agresiune. Cadavrul tânărului de 26 de ani a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei. Poliția continuă cercetările în cauză, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul”, a declarat pentru ClujManifest purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vârci.

Sorin Grecu

masca-medicala
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii