Scandal într-un club din Mamaia. Mai mulți indivizi și-au împărțit pumni și picioare VIDEO

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Patru turiști din Republica Moldova sunt cercetați pentru tulburarea ordinei și liniștii publice după ce au provocat un scandal într-un club din nordul stațiunii Mamaia, luându-se la bătaie cu bodyguarzii, care au reușit să îi scoată din local.

Scandalul ar fi fost provocat chiar de turiștii moldoveni, care i-ar fi deranjat pe ceilalți clienți de la piscina de lângă terasa clubului. Totul a plecat de la muzica pe care cetățenii moldoveni o cereau DJ-ului, preferând, pentru dedicații, o melodie rusească. Acesta i-ar fi refuzat politicos, neavând melodia, dar turiștii au insistat, au ridicat vocea, s-au luat la ceartă cu ceilalți clienți care au apelat la ajutorul bodyguarzilor.

Comunicatul IPJ Constanța

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercatie între mai multe persoane și agentii unei firme de pază.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.

Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la sitalul din Constanța pentru îngrijiri medicale.

Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părțile implicate n-a depus plângere. Acestea își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile.

Polițiștii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate si la acest moment continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău