Sunteti aici:Video“Ziaristul” grobian Liviu Alexa, ostracizat, de către clujeni, din viața publică – VIDEO

“Ziaristul” grobian Liviu Alexa, ostracizat, de către clujeni, din viața publică – VIDEO

Publicat in data

Într-o manifestare publică, unică și inedită, joi după-amiază, în Cluj-Napoca, a avut loc….ostracizarea din Cluj a lui Liviu Alexa Doralin ,cel devenit faimos, în special, datorită filmărilor în care, cu un limbaj suburban, își arată disprețul  față de toți și toate și chiar proferează amenințări indirecte cu moartea (Directorul Cluj Manifest nu a murit! Liviu Alexa a sunat ABUZIV mii de clujeni printr-un call center). Asta după ce, tot în filmările postate chiar de el pe internet, mai ia un gât de…spirt Mona, ca “pârnăiașii”.

Tot Clujul îl știe. Și nu numai. Unii se feresc de el, în timp ce alții doar îl disprețuiesc. Atitudinea oamenilor depinde de un singur lucru: dacă sunt șantajabili sau nu, fiind  deja cunoscut faptul că ziarul lui Alexa este  folosit pentru a terfeli oameni (Call Mania firma lui Liviu Alexa e ameninţată cu intrarea în insolvenţă. Cu tot cu câteva zeci de procese de calomnie. Episodul 5).

Și nu o spunem noi, ci oamenii, clujenii, în comentariile sondajului postat pe clujmanifest.ro, și pe pagina de Facebook a publicației, unde apare, negru pe alb, că 95% dintre clujenii chestionați NU îl plac pe acest personaj. Și nu pentru că trăsăturile lui nu ar fi pe gustul lor sau că i-ar irita vocea lui, ci pentru atitudinea și faptele sale.

Practic, clujenii îi plătesc cu aceeași  monedă, doar că într-un mod civilizat, nu grobian, așa cum este stilul lui Liviu Alexa.

Liviu Alexa, discurs grobian, vecin cu delirul, numește Clujul “orașul p…i”

Așa se face că, joi după-amiază, în fața sediului uneia dintre firmele lui Alexa, a avut loc o manifestare-pamflet, în care, în sunet de  tobe, “ziaristul” despre care vă vorbeam, a fost exclus moral, din viața publică a ….cetății.

Așa cum se vede în filmulețul postat pe clujmanifest.ro, cinstita adunare, formată din doar patru soldați, un toboșar, un avocat și un judecător, chiar dacă aducea aminte de epoca medievală, asta, așa, pentru spectacol, a respectat, totuși, regulile anti-coronavirus și nu s-a înghesuit, când a făcut publică sentința, și a avut și aprobare de la Primăria Cluj pentru a se desfășura pe domeniul public:

“Înainte de a citi Sentința, poate ar trebui să iau o gură de …Mona. Sau, lasă! Cinstită adunare, noi, Instanța de Judecată, în numele cetățenilor onești și corecți, din Cluj-Napoca, care au votat la sondajul Cluj Manifest, în proporție de 95%, ca cetățeanul Liviu Doru Alin Alexa, în spatele meu, etajul 4, să fie eliminat din viața publică clujeană, deci, ostracizat, dăm următoarea sentință:

  1. S-a observat că animalele domestice, câinii, în special, au început să mintă, împrumutând obiceiurile celor pe care îi duc în lesă;
  2. S-a observat, în repetate rânduri, atacuri sălbatice, ale unor haite de oi, asupra unor turme pașnice de lupi aflați la păscut. Așa s-a născut și legenda numitului Liviu Doru Alin Alexa, omul cu cele trei prenume în pseudonim, nume pe care le-a făcut de râs. Pentru că trăiește în Cluj-Napoca se bucură de toate înlesnirile și beneficiile acestei democrații, inclusiv dreptul de a  falimenta afaceri, de a avea un ziar și o televiziune foarte independente, de unde poate să jignească și să arunce cu invective și noroi asupra cetățenilor din această cetate numită Cluj-Napoca. Dacă până acum, lungul șir de abuzuri morale pe care le-a comis și produs, de bună-știință, au fost relativ ignorate, acum nu se mai poate accepta această ticăloșie în formă continuă. În consecință, această instanță, constituită  în numele opiniei publice din Cluj-Napoca hotărăște excluderea, morală și etică, din viața cetății a numitului Liviu Doru Alin Alexa, fără drept de recurs, deci, ostracizare. Semnăm.

Azi, 20 august 2020, este eliminat din viața publică cetățeanul Liviu Doru Alin Alexa.

Semnează Colectivul de Conducere al Sondajului Cluj Manifest.

Dacă v-am greșit cu ceva, eu vă iert! Vă mulțumesc! Pax vobiscum! Pace vouă, muritorilor!”, așa și-a încheiat judecătorul opiniei publice cuvântarea.

LIVIU ALEXA, de la CANCER la ȘANTAJ și amenințări in loc de presă

INTRA IN DISCUTIE

12 COMENTARII

  1. Cand ne platesti salariile, Alexa jeg uman ce esti?
    Iti umfli burdihanul numai la restaurante de top si pe noi ne minti de la o luna la alta…
    Sa-ti dea Dumnezeu atata bine, tie si familiei tale, cat ne-ai facut noua!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Video: Politicienii bogați din Turda și legaturile lor

Turda, municipiul unde politicienii aflați la putere și familiile lor fac afaceri mega profitabile   Astăzi,...

Se vinde restaurantul cu vită/mici de aur, Transylvania Steak House – topul de pe lume

Se vinde restaurantul cu vită/mici de aur, Transylvania Steak House – topul de pe...

Din Mexic, liderul PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, își așteaptă sentința într-un dosar de trafic de influență. În pandemie „i-a căzut” în brațe un...

Patronul restaurantului care vinde hamburgeri în foiță de aur și președintele PSD Câmpia Turzii,...

Care sunt bazele bugetării corecte?

Gestionarea finanțelor personale este o competență esențială pentru fiecare individ. În această lume în continuă...

Alte articole

Video: Politicienii bogați din Turda și legaturile lor

Turda, municipiul unde politicienii aflați la putere și familiile lor fac afaceri mega profitabile   Astăzi,...

Se vinde restaurantul cu vită/mici de aur, Transylvania Steak House – topul de pe lume

Se vinde restaurantul cu vită/mici de aur, Transylvania Steak House – topul de pe...

Din Mexic, liderul PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, își așteaptă sentința într-un dosar de trafic de influență. În pandemie „i-a căzut” în brațe un...

Patronul restaurantului care vinde hamburgeri în foiță de aur și președintele PSD Câmpia Turzii,...