Complex de pescuit sportiv, deschis pe Lacul Sânmărghita, din județul Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Un grup de investitori locali a dat în funcțiune, în localitatea clujeană Sânmărghita, un complex dotat cu cabane, pontoane și lac populat cu pește, scrie Ziua de Cluj.

Aceștia spun că au creat spațiile amenajate pentru pescuit și activități în armonie cu mediul, în complex fiind amplasate șase cabane. Lacul Sânmărghita, din comuna Mica, este localizat la granița dintre două județe, situat între orașele Cluj-Napoca și Bistrița. Acesta este populat cu specii precum crap, caras sau somn.

„În realizarea tuturor amenajărilor am acționat cu respect față de natură, cât mai puțin intruziv. Aventurile la pescuit și relaxarea cu cei dragi trebuie să respecte specificul locului, liniștea și curățenia, ba chiar acționăm responsabil cu atât mai mult cu cât o impun în această perioadă normele de distanțare socială”, explică unul dintre administratorii spațiului.

Pentru a se evita aglomerația și pentru a păstra cadrul natural, pescuitul se va face doar pe bază de rezervare. Aici se va promova în special pescuitul sportiv, dar și păstrarea de captură, în anumite limite.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău