banner pnl banner pnl

VIDEO / Invăţătoarea “Vă mut falca”, de la Liceul de Muzică, a fost suspendată din activitatea didactică

Invatatoarea Monica Chiorean, de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduta”, care a fost condamnata saptamana trecuta la 5 luni de inchisoare cu amanare, a fost suspendata din activitatea didactica. Decizia a fost luata, in unanimitate, de catre Consiliul de Administratie al unitatii de invatamant, informează TVR Cluj.

Dupa ce, saptamana trecuta, instanta a condamnat-o pe invatatoarea Monica Chiorean la 5 luni de inchisoare cu suspendare, aceasta a ramas si fara catedra.

VASILE SĂNDEAN-OVADIUC – director Lic. de Muzică: Monica Chiorean va fi suspendata, chiar azi ii dam decizia cu luni incepand!

Învaţatoarea nu va mai preda la liceul de muzica din 2 noiembrie. Din cei 13 membri ai Consiliului de Administratie, 11 au votat suspendarea, iar doi au lipsit de la intrunire.

VASILE SĂNDEAN-OVADIUC – director Lic. de Muzică: Chiar nu ne-a facut cinste acest incident. Eu sper din suflet sa nu mai fie, s-au luat mai multe masuri de prevenire.

Invatatoarea are sanse sa se intoarca la catedra numai dupa ce instanta va da o decizie definitiva.

In ceea ce-i priveste pe parinti, aceastia sunt impartiti in doua tabere, ca si in momentul in care a izbucnit scandalul. Balanta pare sa incline, însă, spre  excluderea invatatoarei de la catedra.

Monica Chiorean a fost acuzata de purtare abuziva si condamnata la 60 de zile de munca in folosul comunitatii si 5 luni de inchisoare cu amanare de executare a pedepsei in termen de incercare de doi ani. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii