VIDEO / Campionii mondiali de snooker vin săptămâna viitoare la Cluj

Patru campioni mondiali vor face spectacol la Cluj, săptămâna viitoare. O’ Sullivan, Steve Davis, Mark Selby și nu în ultimul rând Reanne Evans vor oferi clujenilor meciuri demonstrative de snooker. Turneul va fi un antrenament pentru public înainte de europeanul de snooker, cre va avea loc în luna octombrie, tot la Sala Polivalentă din Cluj.

Cele mai tari demonstrații de snooker vor fi oferite de către “Racheta” – O’Sullivan, “Bulgărul de aur” -Steve Davis, și “Bufonul” – Mark Selby, weekendul viitor la Cluj. Aceștia se vor duela în premieră cu “Doamna în Roz” – Reanne Evans.

Vor fi câte două meciuri pe zi, care se vor disputa în sistemul cel mai bun din 11 frame-uri.

Steve Davis: Abia aștept să vin în țara voastră. Este o onoare să participa la eveniment și am auzit că snookerul este foartet popular în România.

Ronnie O’Sullivan: Ne vedem la CLuj pe 18 și 19 iunie. Sunt nerăbdător să vă văd și să jucăm snooker de calitate.

O masă omologată și adusă din Capitală va fi instalată în Sala Polivalentă pentru cei patru campioni. Clujenii au șansa unică de a-l vadea pe celebrul Steve Davis, care și-a anunțat retragerea din activitate, anul acesta.

Toamna va fi și mai interesantă pentru iubiitorii de snooker. Tot la Cluj și tot în Polivalentă, titanii acestui sport se vor reuni pentru Campionatul European, programat în perioada 1-9 octombrie.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii