VIDEO / Au explodat prețurile la super-amicalul România-Spania de pe Cluj Arena

Amicalul de lux dintre România şi Spania, de pe Cluj Arena, se va disputa cu casa închisă. Tichetele scoase la vânzare pe internet au fost epuizate într-o oră. Aşa cum era de aşteptat, a început deja specula cu biletele la meciul din 27 martie. Pe piaţa neagră, un tichet la meciul tricolorilor contra fostei campioane mondiale se vindea astăzi chiar şi cu 500 de lei.

Biletele la super amicalul naţionalei lui Iordănescu costă oficial între 50 şi 200 de lei, cu excepţia celor VIP care ajung la 600 de lei. Piaţa neagră a explodat după epuizarea biletelor, care au devenit o adevărată afacere pentru speculanţi. Internetul este plin de anunţuri cu vânzarea biletelor la partida de pe Cluj Arena, iar preţurile deja s-au triplat.

Unul dintre speculanţii de bilete contactat de reporterii TVR Cluj, recunoaşte că a făcut un profit de 600 de lei, şi asta numai din vânzarea a două bilete.

Nu vă lăsaţi însă păcăliţi, spun organizatorii confruntării din 27 martie. Federaţia Română de Fotbal scoate periodic la vânzare biletele care nu au fost achitate în urma rezervărilor făcute de suporteri. Între timp, la Cluj Arena, pregătirile sunt în toi. Admistratorii stadionului dau asigurări că partida se va juca pe un gazon impecabil.

RADU RAŢIU, director Cluj Arena: În momentul de faţă, gazonul este acoperit cu o folie specială şi luăm toate măsurile ca acesta să fie într-o stare perfectă. Ieri am avut o vizită oficială din partea federaţiei din Spania, au fost mulţumiţi de ceea ce au găsit pe Cluj Arena.

Amicalul dintre România şi Spania face parte din programul de pregătire al tricolorilor în vederea participării la turneul final al Campionatului European din Franţa, care va avea loc între 10 iunie şi 10 iulie. Naţionala lui Puiu Iordănescu va juca chiar în meciul de deschidere al competiţiei, contra reprezentanţilor cocoşului galic.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii