Traficul feroviar dintre Cluj și Oradea a revenit la normal, după o săptămână de haos

By | Published | Niciun comentariu

În cursul acestei nopți, tunelul dintre stațiile Bratca și Șuncuiuș a fost deschis, astfel că traficul feroviar pe ruta Cluj-Napoca-Oradea a revenit la normal după o săptămână haotică.

Inițial, închiderea tunelului a fost anunțată în perioada 1-3 aprilie, însă compania care a executat lucrările a cerut de mai multe ori prelungirea termenului.

Aceeași companie a fost responsabilă și de transbordarea călătorilor cu autobusul, însă și aici au fost întâmpinate probleme. Duminică, de exemplu, călătorii au fost lăsați în drum în stația Piatra Craiului pentru mai bine de trei ore, după ce șoferul a refuzat să își continue drumul până la stația Poieni, pe motiv că… a condus prea mult în ziua respectivă.

” Antreprenorul SC IMPLENIA SA a fost notificat contractual şi va suporta consecinţele, cu privire la daunele produse în transportul feroviar public de călători şi de marfă, prin depăşirea termenului de execuţie şi neasigurarea unui număr suficient de autobuze pentru transbordarea călătorilor” se arată într-un comunicat al companiei naționale.

Cosmin Criste

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *