Toni Conceicao are planuri mari în Gruia: „CFR merită mai mult!”

Antrenorul portughez, Toni Conceicao a semnat cu CFR Cluj şi are ca obiectiv calificarea în play-off. Lusitanul a fost emoţionat la întoarcerea sa în Gruia după 6 ani de la primul descălecat:

„M-am întors după 6 ani şi m-a încercat o mare emoţie când am intrat în vestiar. Normal, lucrurile erau atunci puţin diferite. Astăzi, clubul trece prin momente mai grele. Atunci, am scris istorie.

Normal că totul e diferit faţă de vremurile în care am antrenat eu în România. Sunt echipe puternice, dar pe de altă parte există şi multe probleme financiare acum.

Am discutat cu preşedintele Mureşan şi am acceptat să vin ca să ajut clubul, să obţinem rezultate în scurt timp. Normal că mi-aş dori 6 puncte de la TAS, pentru că astfel am fi mai aproape de play-off.

Cunosc jucătorii de la CFR, am văzut meciurile pe internet. Cred că avem un lot competitiv.  Vreau să formez o echipă care să joace un fotbal bun şi să facă puncte rapid.

Nu pot să compar echipa de acum cu cea din 2009, dar este cert că acum fanii merită mai mult, raportat la istoria acestei echipe. Vom încerca din cele 15 puncte rămase în joc să obţinem cât mai multe, dar avem nevoie şi de o decizie bună de la TAS”, a spus Conceicao.

Toni Conceicao a câştigat o Cupă a României şi o Supercupă în anul 2009, în care a mai antrenat echipa.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii