util pentru clujeni

Util pentru clujeni. Traficul rutier pe Autostrada A2

Util pentru clujeni. Dacă ești în drum spre mare și ai decis să alegi Autostrada Soarelui, atunci este bine să știi că traficul rutier pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa este restricţionat pe banda 2 la kilometrul 159 la Cernavodă, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, o persoană a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD; până vor fi scoase maşinile de pe carosabil circulaţia va fi oprită.

Pentru prevenirea accidentelor, autorităţile rutiere îi sfătuiesc pe şoferi să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Util pentru clujeni. Alternativă de traseu

Se estimează că timpul de blocaj poate să ajungă și la o oră, urmând ca traficul să înceapă să se fluidizeze după orele prânzului.

Șoferii care nu au intrat încă pe Autostrada A2 pot la fel de bine să își continue călătoria pe drumul vechi spre mare, unde la această oră nu sunt raportate incidente în trafic.

Vezi și

Util pentru clujeni. Plecați în vacanță în Bulgaria? Cum e traficul la frontieră

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare