Polițist împușcat. Află detalii: când, unde, în ce stare e victima?

Un caz neobișnuit ne este făcut cunoscut prin intermediul unui comunicat de presă al autorităților locale: un polițist a fost împușcat. Se fac cercetări cu privire la condițiile în care s-a întâmplat.

IPJ Argeș, printr-un comunicat de presă, face următoarele precizări cu privire la împușcarea unui polițist, pe raza județului.

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că un poliţist a fost împuşcat, facem următoarele precizări:

În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş, cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare.

Din primele verificări a rezultat că fapta s-a săvârşit pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă.”

Foto: Pixabay

Latest articles

Related articles