Infotrafic, în Transilvania și în țară. Circulația e închisă pe DN 11C, la km 22-23; se circulă pe rută alternativă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Infotrafic, în Transilvania

În județul Covasna, în perioada 23.07.2019 – 31.08.2019, circulația rutieră este închisă pe DN 11C Târgu Secuiesc – Bixad, între kilometrii 22 şi 23, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la partea carosabilă. Traficul se desfășoară pe ruta alternativă DN 11B Târgu Secuiesc – Cozmeni.

Infotrafic, în țară

Pe DN 5 București – Giurgiu, traficul rutier pe podul peste Argeș de pe raza localităţii Adunații Copăceni, judeţul Giurgiu, este închis pentru reparații. Circulaţia se desfăşoară deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu restricţie de viteză de 30 km/h.

În judeţul Prahova, în perioada 23.07.2019 – 25.07.2019, circulația rutieră este închisă pe DN 1B, la kilometrul 5, în comuna Bejoi, în vederea executării lucrărilor de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată Ploiești-Măneciu. Traficul se desfășoară pe ruta alternativă DN 1A Boldești Scăieni – Pod Telejean – DC 159 – DN 1B Bucov.

În judeţul Neamţ, circulaţia rutieră a fost închisă, până la finalul anului 2019, pe DN 15, între kilometrii 242 – 286 (Poiana Largului – Bicaz), pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a suprafeţei de rulare, care a fost afectată în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă. Ruta ocolitoare este Poiana Largului – DN 15B – Târgu Neamţ – DN 15C – Piatra Neamţ – DN 15 – Bicaz.

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h, pentru continuarea lucrărilor de reparaţii la pod, efectuate pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la data de 1 august 2019.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles