Slavia Praga, mai accesibilă decât Celtic?

Slavia Praga, mai accesibilă decât Celtic? ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat sâmbătă la egalitate cu CFR Cluj, scor 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.
Antrenorul Csaba Laszlo s-a declarat mulțumit de acest rezultat. „Eu cred că este un rezultat fair. Am întâlnit cea mai bună formație din România. Echipa mea a jucat așa cum trebuie să joci împotriva unei echipe cum e CFR-ul”, a spus antrenorul citat de site-ul prosport.ro.

Slavia Praga, mai accesibilă decât Celtic?

CFR Cluj joacă marți de la 22:00 pentru un loc în grupele Ligii Campionilor contra echipei cehești Slavia Praga, iar Csaba Laszlo a avut numai cuvinte de laudă la adresa muncii depuse de către Dan Petrescu, considerând că cehii sunt niște adversari mai accesibili decât Celtic.
„Am vorbit și cu domnul Dan Petrescu cu 30 de minute înaintea jocului cu Celtic. Sper că Slavia Praga nu o să fie un adversar așa cum a fost Celtic. Acum șansele sunt 50-50. Domnul Dan Petrescu a făcut o echipă bună, a avut și puțin noroc, dar eu cred că norocul nu vine dacă nu faci nimic pentru el”, a spus mai Csaba Laszlo citat de ProSport.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles