Începând de astăzi clujenii își pot comanda produsele preferate Napolact online

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Napolact lansează propriul magazin online. Prin intermediul său, se pot face şi donaţii, pe care compania le dublează. Din luna mai, clujenii își pot comanda produsele preferate Napolact online, accesând platforma .

Cumpărăturile făcute în mediul virtual au devenit fireşti și, astfel, FrieslandCampina România a dorit să ofere și clienților Napolact oportunitatea de a comanda online produsele lor favorite direct din magazinul din Cluj-Napoca.

Serviciul este valabil momentan doar pentru clujeni. Comenzile nu au limită de valoare și transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

În plus, pentru a veni în ajutorul persoanelor defavorizate, pe platforma de online shopping clujenii pot achiziționa și dona produse pentru Banca pentru Alimente Cluj.

Mai mult decât atât, oricine, de oriunde din ţară, poate intra pe platformă și cumpăra produse pentru a fi donate către Banca pentru Alimente Cluj.

Pentru fiecare coş de cumpărături sau de donații ale unui client, FrieslandCampina România va dona o cantitate identică, dublând echivalentul conţinutului, până pe 21 iunie 2020. Produsele lactate astfel colectate vor fi donate către Banca pentru Alimente Cluj.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău