Mihai Hirişcău, clujeanul care s-a „antrenat” cu cel mai faimos bărbier din Europa

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Mihai Hirişcău a lucrat 7 ani cot la cot cu cel mai faimos bărbier din Europa. Dacă românii se pot lăuda cu o cultură a mărului, italienii au dezvoltat în timp o cultură a părului. Este vorba, bineînţeles, despre podoaba capilară, căreia, acolo, i se acorda încă din antichitate o atenţie deosebită.

Un clujean de-al nostru a studiat arta bărbieritului cu cel mai faimos specialist din peninsulă şi s-a întors acasă pentru a-i învăţa pe bărbaţi cum să se pună în valoare şi din acest punct de vedere.

În salonul său de frizerie de lux, din centrul Clujului, briciul şi-a intrat din nou în drepturi laolaltă cu prosoapele calde sau reci, care se aplică pe faţă după necesităţi.
În timp, Mihai Hirişcău şi-a format o clientelă fidelă şi selectă, care vine la salon şi pentru un dram de socializare.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

„Când vin aici, parcă mă întorc în timp. E ca la bărbierul tradiţional. E bine că mai putem bârfi, să ne spunem păsurile, să discutăm despre femei şi sport. Şi, da, n-am barbă, tocmai pentru că vin aici săptămânal”, ne mărturiseşte, pe un ton jovial, un client englez.
Pasiunea pentru arta bărbieritului, Mihai Hirişcău o dovedeşte şi prin zecile de brice de epocă expuse în salon, alături de aparate manuale de tuns sau lame clasice trecute demult în istorie.

Piesa de care e cel mai mândru e…………

Citește mai departe AICI

Ultimile articole

Articole populare