Liga Campionilor – S-a aflat! Iată cine va arbitra meciul Celtic Glasgow – CFR Cluj!

S-a aflat cine va arbitra meciul Celtic Glasgow – CFR Cluj, care va avea loc marți, în Scoția, contând pentru Liga Campionilor, manșa a 2-a a turului 3 preliminar.

Cu începere de la ora 21:45, pe stadionul Celtinc Park din Glasgow fluierul de debut va fi dat de letonul Treimanis, asitenți la margine fiind Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs. Al patrulea oficial desemnat de rganizatorii Ligii Campionilor, la acest meci, este Aleksandrs Golubevs.

Letonul este cunoscut românilor, de oarece arbitru UEFA, în vârstă de 34 de ani, arbitrat și actuala echipă FCSB, în grupele Europa League din sezonul 2017-2018. Atunci, fotbaliștii clubului investitorului Gigi Becali au câștigat cu 3-0 în fața cehilor de la Viktoria Plzen, rezultat care e încurajator (moral) pentru elevii de acum ai lui Dan Petrescu. Dar același suport moral l-ar putea avea și scoțienii, dacă ne aducem aminte că tot Treimanis a arbitrat și meciul câștigat de Celtic, cu 4-0, în faţa islandezilor de la KR Reykjavik, în 2014, într-un meci din preliminaiile la Liga Campionilor.

Fotbaliștii clujeni trebuie să joace marți la victorie (sau măcar mizând pe un egal cu mai multe goluri decât în manșa întâi). Să ne amintim că meciul de la Cluj Napoca s-a încheiat cu scorul 1-1, scoțienii având avantajul golului dat în deplasare.

Câştigătoarea meciului de marți, 13 august, va juca în play-off cu Slavia Praga, iar învinsa o va întâlni în play-off-ul Europa League pe Sheriff Tiraspol sau AIK Solna.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles