Incredibil! Celtic conduce din nou la Glasgow! În minutul 76, Celtic – CFR Cluj 3-2

Incredibil! Celtic conduce din nou la Glasgow, prin golul lui Christie! În minutul 76, Celtic – CFR Cluj 3-2. N-a fost nevoie decât de două minute pentru ca scoțienii să depășească „handicapul” unui egal.

Primul gol a fost marcat de clujeni în minutul 26 al primei reprize, printr-un șut al lui Ciprian Deac. În minutul 51 a egalat Forrest (care este și autorul golului dat de scoțieni la Cluj Napoca, în meciul tur). Scoțienii au preluat conducerea în minutul 61, prin golul lui Edouard. Egalitatea fusese restabilită pe teren prin golul dat pentru CFR Cluj, din penalty, de Omrani, în minutul 74. Scoțienii au preluat conducerea, incredibil, după numai 2 minute.

Meciul din seara de 13 august contează pentru manșa a 2-a a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. În manșa 1, jucată la Cluj Napoca, echipele au terminat la egalitate. CFR Cluj – Celtic Glasgow 1-1.

Câștigătoarea meciului de azi va juca în etapa următoare cu Slavia Praga, pentru calificarea în grupele europene ale Champions League.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles