Focar de COVID-19 la IPJ Cluj. 14 polițiști infectați

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Mai mulți polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Au fost depistate 14 cazuri, după ce a avut loc o testare în masă.

Dintre cei 14 polițiști, doi sunt turdeni, iar restul sunt din municipiul Cluj-Napoca. IPJ a transmis faptul că nimeni din conducere nu a fost infectat și că acest focar nu va împiedica buna funcționare a instituției. Aceștia mai precizează și faptul că au fost efectuate 65 de teste pentru angajații IPJ Cluj.

„În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor.
Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19.

De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică.

Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituției nu afectează buna desfășurare a activităților în slujba comunității.

Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19.

Asigurăm cetățenii că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenței, astfel încât comunitatea să fie în siguranță”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău