CFR Cluj – FC Dinamo 1-0. Campioana României învinge ultima echipă din actualul campionat

Echipa de fotbal CFR Cluj a învins cu scorul de 1-0 (0-0) formaţia Dinamo Bucureşti, într-o partidă partidă disputată, sâmbătă seara, pe teren propriu, în cadrul etapei a 3-a a Ligii I.

Pentru Dinamo aceasta este a treia înfrângere din tot atâtea partide disputate şi rămâne singura echipă fără gol marcat în primele trei etape ale noii ediţii a Ligii I, după ce Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a reuşit să înscrie, sâmbătă, în partida din deplasare cu Gaz Metan Mediaş (scor 1-1).

În prima repriză, CFR Cluj a trecut în mai multe rânduri pe lângă deschiderea scorului prin Valentin Costache (minutul 17), Luis Aurelio (minutul 20), Mike Cestor (minutul 26) şi Alexandru Păun (minutul 31). În partea a doua a partidei, Sebastian Mailat a şutat de la aproximativ 18 metri lateral dreapta, portarul dinamovist a respins în faţă, însă Valentin Costache a trimis pe lângă poartă dintr-o poziţie favorabilă.

Golul victoriei campioanei en titre a venit pe finalul partidei, când centralul Andrei Chivulete a dictat penalty la un fault al mijlocaşului dinamovist Ioan Filip asupra lui Mike Cestor. Atacantul Billel Omrani a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 82.

Cea mai mare ocazie a formaţiei alb-roşii a avut loc în minutul 57, Florin Bejan trimiţând inexplicabil cu capul în pământ din 4 metri o minge care a sărit peste poarta clujeană.

Campioana României a încheiat partida cu un jucător mai puţin pe teren în urma eliminării lui Sebastian Mailat din minutul 88 pentru două cartonaşe galbene.

…………….

Citește mai departe

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles