CFR Cluj CÂȘTIGĂ la Glasgow, prin golul lui Țucudean din minutul 97! Celtic Glasgow – CFR Cluj 3-4

CFR Cluj CÂȘTIGĂ la Glasgow, prin golul lui Țucudean din minutul 97! Celtic Glasgow – CFR Cluj 3-4. Meci spectaculos, cu 7 goluri, la Glasgow, în seara de marți, 13 august, în manșa a 2-a a celui de-al 3-lea tur preliminar al Ligii Campionilor.

A fost un meci echilibrat, deosebit de alert, în care campioana României a jucat inspirat și agresiv în atac, făcând față ofensivei scoțiene, vizibil incomodată de tactica românilor, care i-a împins pe campionii Scoției la o serie de greșeli.

Elevii lui Dan Petrescu au jucat fără complexe în fața unei echipe cu 50 de titluri naționale și și-au arătat superioritatea în teren, mai ales în fazele de pressing.

Dacă prima repriză a aparținut CFR-ului – la pauză scorul fiind de 1-0 în favoarea echipei din România -, spectacolul fotbalistic a fost extrem de variat în repriza a doua, când scorul a evoluat de la 1-1 la 3-4, echipa oaspete obținând astfel calificarea în etapa următoare a competiției europene de fotbal, când va întâlni campioana Cehiei, Slavia Praga.

Primul meci va avea loc pentru clujeni acasă, pe 20 august.

Istoricul golurilor

Primul gol a fost marcat de clujeni în minutul 26 al primei reprize, printr-un șut al lui Ciprian Deac.

În minutul 51 a egalat Forrest (care este și autorul golului dat de scoțieni la Cluj Napoca, în meciul tur).

Scoțienii au preluat conducerea în minutul 61, prin golul lui Edouard.

Egalitatea a fost restabilită pe teren prin golul dat pentru CFR Cluj, din penalty, de Omrani, în minutul 74.

Celtic a preluat conducerea după numai 2 minute (min. 76), prin Christie.

Clujenii au egalat din nou în minutul 81, prin Omrani (este al doilea gol dat de Omrani în acest meci).

Ultimul gol – al patrulea pentru clujeni și al șaptelea al meciului – a fost dat în ultimul minut de joc (97), de Țucudean.

Meciul din seara de 13 august contează pentru manșa a 2-a a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. În manșa 1, jucată la Cluj Napoca, echipele au terminat la egalitate. CFR Cluj – Celtic Glasgow 1-1. Echipa lui Dan Petrescu era calificată practic de la 3-3 (după al doilea gol al lui Omrani), golul cu numărul 4 fiind însă cel care a făcut diferența în ceea ce privește determinarea de a câștiga a jucătorilor de la CFR Cluj.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

 

Latest articles

Related articles