Ce se va întâmpla cu marile festivaluri din Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Criza provocată de pandemia coronavirus afectează drastic scena festivalurilor și a evenimentelor culturale. Referitor la cele mai mari festivaluri din Cluj, primarul Emil Boc a declarat că deocamdată nu s-a luat o decizie finală cu privire la modul în care vor fi organizate.
„Nu știm ce se va întâmpla cu UNTOLD, care oricum nu are o finanțare publică, are o finanțare privată în integralitate, dar, oricum, este un eveniment major al României, nu doar pentru Cluj. Decizia finală de anulare nu a fost luată încă, se așteaptă a doua zi după 15 mai, să vedem cum va arăta cadrul legal de activități care se pot derula”, a explicat edilul, într-o intervenție la o emisiune online.

„Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care era programat la sfârșitul lunii mai, a fost anulat. Pentru celelalte – Electric Castle, UNTOLD, Jazz in The Park – încă nu s-a luat decizia finală cu privire la modul în care, dacă și cum vor fi organizate. Vom vedea după 15 mai cum vor arăta reglementările legale. Astăzi, evident, în cadrul actual legal, nu poate fi organizat. Astăzi. Vom vedea după 15 mai”, a completat Emil Boc, potrivit monitorulcj.ro.

Ultimile articole

Articole populare