Andrei Burcă (CFR Cluj): „Credem în miracole!”

După 1-1 din Gruia, Andrei Burcă, fundaşul de fier al campioanei CFR Cluj, este optimist înaintea returului de diseară cu Celtic: „Credem în miracole!”.

CFR Cluj este la doar un meci distanţă de play-off-ul Ligii Campionilor, şi implicit grupele Ligii. După ce au remizat cu Celtic în manşa din Ardeal, în turul trei preliminar, scor 1-1, fotbaliştii lui Dan Petrescu sunt încrezători că pot face o figură frumoasă diseară, de la ora 21.45, pe Celtic Park.

‘Ne dorim să auzim imnul Ligii Campionilor, trebuie să facem un meci mare, să ne ajute Dumnezeu şi să avem noroc. Ar fi un miracol să eliminăm Celtic, dar noi credem în miracole. Vom evolua cu încredere şi determinare, am făcut un meci bun în tur şi trebuie să menţinem acelaşi ritm pentru că vrem să ne calificăm’ – Andrei Burcă, fotbalist CFR Cluj.

În vestiarul campioanei optimismul este cuvântul de ordine, însă toţi jucătorii ceferişti sunt conştienţi de forţa scoţienilor.

„Ştiam la ce să ne aşteptăm şi în tur, Mister a pregătit meciul perfect, păcat că nu am reuşit să câştigăm, dar acum, în retur, avem şansa noastră. E optimism în vestiar, trebuie să ne dăm viaţa pe teren, este şansa noastră, ne dorim să rămânem în Liga Campionilor. Celtic este o echipă de mare valoare, cu palmares şi istorie incredibilă, jucători buni, majoritatea ofertaţi de echipe din Premier League, am simţit pe pielea noastră ce forţa au”, afirmă Andrei Burcă, fotbalist CFR Cluj, conform unui comunicat remis presei în dimineața meciului din manșa a 2-a a turului trei preliminar.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles