specializări UMF

Simpozionul Napoca Biodent are loc în perioada 8-10 mai

Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca, organizează a 6-a ediție a Simpozionului Internațional de Stomatologie Napoca Biodent, în perioada 8-10 mai. Scopul acestuia este de a reuni experiențe științifice a cercetătorilor din diverse domenii, orientate spre studiul proprietăților, metodelor de investigație și indicațiilor biomaterialelor în medicina dentară.

În cadrul evenimentului va fi un program științific, care se axează, în principal, analiza și aplicațiile clinice ale proprietăților optice ale structurilor și materialelor dentare. Educația, cercetarea fundamentală, respectiv clinică, precum și aplicațiile clinice în domeniul practicii stomatologice a celor mai noi materiale şi tehnologii sunt domeniile care vor fi promovate prin intermediul simpozionului.

În ceea ce privește programul, va fi susținut de invitați atât din țară, precum și din străinătate, cum ar fi cercetători, clinicieni, cadre didactice și doctoranzi, care vor ține prelegeri, prezentări poster și simpozioane de firma. Printre invitații străini se enumeră prof dr. Rade Paravina, Huston, SUA, prof. Dr. Gottfried Schmalz, Regensburg, Germania, prof. Emmanuel D’Incau, Bordeaux,  Franța, prof. Maria del Mar Perez Gomez, Universitatea Granada, Spania, și cercetătorul științific, Răzvan Ghinea, Universitatea Granada, Spania.

“Va fi o onoare să îi avem ca oaspeţi în aceste zile de sărbătoare ale Medicinii dentare clujene, având convingerea că prin participarea lor, vor avea o contribuţie importantă reuşitei ştiinţifice a manifestării noastre”, a mărturisit Diana Dudea, prof. la Facultatea de Medicină Dentară.

Laura Ciobăniță

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii