Sensei Wilko Vriesman și Hiroshi Ikeda vor ține seminarii la Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Turneul Aikido Bridge va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 22-24 aprilie 2016, la sala Musubi Dojo, str. Plopilor, nr. 62. Lecțiile de arte marțiale vor putea fi urmărite, gratuit, de la balconul sălii menționate.

În cadrul acestui eveniment vor fi doi invitații speciali, și anume: Shihan Hiroshi Ikeda, 7 Dan, și Sensei Wilko Vriesman, 6 Dan, care vor conduce un stagiu de arte marțiale. Cei doi maeștri, japonez, respectiv olandez, țin numeroase seminarii la nivel mondial cu scopul de a crea punți de comunicare prin Aikido, Arta Armonizarii Energiilor.

„Scopul acestui tip de seminar este de a reuni atât profesori, cât și elevi care aparțin diverselor organizații de Aikido din lume. Viziunile de predare a tehnicilor, deși poate diferite, converg în aceeași direcție. Important este ca fondul acestei arte marțiale să nu se piardă și să poată fi transmis generatiilor urmatoare”, a spus Hiroshi Ikeda, inițiatorul seriei internaționale de evenimente.

foto: Sorin Toma
foto: Sorin Toma

Programul seminarului constă în antrenament cu sensei Hiroshi Ikeda, vineri, 22 aprilie, sâmbătă două antrenamente cu Wiklo Vriesman, de la 10.00-11.30, și 18.00-19.30, și cu Hiroshi Ikeda, de la 11.30-13.00, respectiv 19.30-21.00, iar duminică cu sensei Vriesman de la 10.00-11.00, și nu în ultimul rând, cu Ikeda de la 11.00-12.00.

Fundația Română de Aikido Aikikai este membră cu drepturi depline în cadrul Federației Internationale de Aikido. În prezent este organizația de profil cea mai numeroasă din țară.

Laura Ciobăniță

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău