Sunteti aici:AdministrativSângele roșu nu-și schimbă culoarea. Dâncu dă bani pentru Dragnea

Sângele roșu nu-și schimbă culoarea. Dâncu dă bani pentru Dragnea

Publicat in data

Vicepremierul Vasile Dâncu, ministrul Dezvoltării îl va cadorisi pe fostul coleg de partid, Liviu Dragnea cu 16 milioane de euro. Motivul? Construirea a două stadioane în județul lui Dragnea, Teleorman. Astfel, Alexandria și Târgul Măgurele vor avea stadioane modernizate din bani publici. Dacă nu ați auzit de echipa din Alexandria sau de cea din Târgul Măgurele este pentru că sunt în Liga a-4a, respectiv Liga a3-a.

În Alexandria va fi ridicată o arenă nouă omologată pentru meciurile de Liga I, dotată și cu pistă de atletism. Capacitatea stadionului va fi de 5500 de locuri. Valoarea investiției se ridică la 12,5 milioane de euro.

Și în Turnu Magurele, judetul Teleorman, va fi modernizat stadionul municipal. Contractul pentru proiectarea si executia a lucrarilor a fost atribuit prin cerere de oferta firmei CONSTRUCTII ERBASU S.A, valoarea contractului fiind de circa 16 milioane lei plus TVA. Capacitatea stadionului va fi de peste 1.500 locuri.

Investiții serioase ale minsterului condus de Dâncu în două obiective care nu reprezintă o prioritate. E bine să investim în infrastructură, dar acolo unde există performanță și astfel de proiecte de justifică. Nici Alexandria, nici Târgu Măgurele nu au o istorie în fotbal.

Președintele PNL, Alina Ghorghiu consideră o risipă investiția de 16 milioane de euro în cele două stadioane din Telelorman, în condițiile în care județul are probleme mult mai grave.

„E o risipă gravă ca Ministerul Dezvoltării să dea 16 milioane de euro pentru două stadioane în Teleorman în condițiile în care țara – inclusiv Teleormanul! – are nevoie ca de aer de programe de dezvoltare serioase. În Teleorman rata șomajului e de 11%, în topul național. În loc de investiții în educație, noi tehnologii ori infrastructură rutieră, teleormănenilor li se oferă noi stadioane… Astfel de pseudo-investiții trebuie oprite”, a declarat Gorghiu

Un ministru tehnocrat, Vasile Dâncu, dar care ca fost membru PSD pare să fi păstrat legături strânse cu cei din conducerea social-democraților. De altfel, la investirea Guvernului Cioloș s-a vehiculat că PSD l-ar fi impus pe Dâncu drept condiție pentru a vota noul Guvern. Dâncu pare acum să le întoarcă favoarea numirii, foștilor colegi de partid.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...