Reprezentanţii Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” din Cluj şi ai Wizz Air rămân optimişti după Brexit

În urma referendului Brexit din 23 iunie 2016, britanicii au decis  prin 51.9%  voturi pro, ieșirea din Uniunea Europeană. Este foarte posibil ca această detaşare a Marii Britanii de UE să poată afecta libera circulație, ceea ce ar înseamna ca și numărul de turiști care vizitează anual Clujul să fie pasibil de o modificare în viitor. Dacă ne gândim că Londra este una dintre cele mai importante destinații pentru Cluj-Napoca, ne-am putea gândi şi că numărul de pasageri care vin sau pleacă de pe aeroportul de aici ar putea scădea.

Cu toate acestea, David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj se arată optimist:  “Londra este una dintre cele mai importante destinații de pe Aeroportul din Cluj. Chiar dacă se va concretiza ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, noi sperăm să rămână libera circulație și ca muncitorii români în Anglia să nu fie afectați”.

La rândul lor, reprezentanții Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, au precizat că vor urmări situația generată de Brexit, Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air, declarând:

“În ceea ce privește evenimentul de săptămâna trecută, trebuie să vedem ce înseamnă Brexit, care sunt condițiile ieșirii din UE, lucrurile ce se vor întâmpla în următorii doi ani. Cu siguranță, noi vom încerca să urmărim situația și să vedem ce se întâmplă”.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii